Coaching

Home/Coaching

Què és el Coaching?

El Coaching és una disciplina que ens apropa en el desenvolupament del nostre potencial personal i professional.

És perfecte per totes aquelles persones que es senten bé, però que noten alguna cosa estancada dins seu i no saben com aconseguir  arribar a ella.

És un camí d’aprenentatge, de presa de consciència, de creixement i autoconeixement personal que permet descobrir la millor forma per aconseguir allò que ens proposem.

 

Què fa un Coach?

El coach ens acompanya i orienta, ajuda a despertar els nostres recursos naturals, habilitats, obrir noves possibilitats d’acció i execució per arribar al nostre objectiu o meta.

El coach guia amb la finalitat de que cadascun tregui el millor de si mateix, per ser un mateix responsable dels seus canvis i de les seves victòries personals i professionals.

 

Què és el procés de Coaching?

El Coaching és un procés d’acompanyament mitjançant tècniques i eines. Una persona que contracta un procés de Coaching, és aquella persona que vol realitzar un canvi en la seva vida, que ha despertat la necessitat de millorar aspectes que creu estancats. Aquest canvi o gir no és trencar amb la seva vida, sinó simplement aprendre més d’un mateix i millorar aquelles actituds, aspectes o habilitats que ens formen.

 

Quins beneficis obtens del Coaching?

Entre molts dels beneficis del Coaching aquests són un petit exemple:

  • A desenvolupar i aprendre del nostre potencial.
  • A establir estratègies per fixar i executar objectius.
  • A eliminar patrons negatius de conducta o pensament.
  • A aconseguir major satisfacció i benestar personal i professional.
  • A afrontar i superar obstacles, límits o bloquejos.
  • A avançar i a arribar als canvis que desitgem.
PREGUNTES FREQÜENTS